Επιστολή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε ο ΟΦΗ, ζητώντας το πρώτο παιχνίδι μπαράζ με τον Πλατανιά να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (15/5).

Οι Ηρακλειώτες, επισημαίνουν στην επιστολή τους ότι είναι αναγκαία η άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των δύο πρωταθλημάτων, γεγονός που δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιστολή που απέστειλε ο ΟΦΗ στην ΕΠΟ: «Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη 15/5/19.

Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/5 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης