Ο Θανάσης Παπάζογλου πήρε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της 13ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε στην ήττα που δέχθηκε ο ΟΦΗ από την Καλλονή (1-0) στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Με αυτό το βραβείο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις, αλλά σίγουρα είναι κάτι ευχάριστο. Η ομάδα περιμένει πολλά από εμένα, είμαι στην ευχάριστη θέση να παίρνω ένα βραβείο για την απόδοσή μου, από εκεί και πέρα θα συνεχίσω την προσπάθειά μου ώστε να γίνουν αρκετά τα βραβεία», είπε για το βραβείο ο φορ του ΟΦΗ και αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Καλλονή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια ήττα που ήρθε με άδοξο τρόπο, καθώς εμείς μπήκαμε στο γήπεδο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα έφερε έτσι η τύχη ώστε να χάσουμε με αυτό τον τρόπο που χάσαμε. Δεν νομίζω όμως ότι θα μας ρίξει ψυχολογικά αυτή η ήττα, ίσα-ίσα θα μας πεισμώσει παραπάνω, ώστε από την Κυριακή να συνεχίσουμε τα επιτυχημένα αποτελέσματα».

Όσο για το βραβείο, τόνισε: «Θα ήθελα αυτό το βραβείο να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια από την αρχή του πρωταθλήματος. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα και έχουμε ακούσει πολλά, άλλα δικαιολογημένα, άλλα όχι τόσο και για αυτό θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, στους παίκτες, τον προπονητή και όλους όσους προσπαθούν καθημερινά μέσα στο γήπεδο».

Κλείνοντας μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που ακολουθεί: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλό μας και ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ξέρουμε όμως και τις δυνατότητές μας, έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αν το πιστεύουμε και είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης