Ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στα Περιβόλια και έδειξε… σφυγμό στην προσπάθεια που κάνει για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να παραμείνει στη Super League. Το ματς για την 18η αγωνιστική κρίθηκε με αυτογκόλ του Φαβάρο, το οποίο καταγράφηκε στο 79’ μετά από προσπάθεια του Πετρόπουλου.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τον Λεβαδειακό να είναι λίγο πιο απειλητικός από τους γηπεδούχους. Στο 8ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Γιακουμάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ με τη μια και ο Κλάγιτς έδιωξε δύσκολα την μπάλα. Στο 18′ η ομάδα της Λιβαδειάς είχε δοκάρι. Μετά από σουτ του Γιουσούφ, η μπάλα κόντραρε, μπέρδεψε τον Κλάγιτς με την πορεία της και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του κίπερ του Πλατανιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά και πίεσε την άμυνα του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Χοσέ Ρόκα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 66ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντουαλά με κεφαλιά λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς έχασε ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν ο Δημούτσος, μετά από σουτ του Ντουαλά, βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια, αλλά αστόχησε μόνος προ κενής εστίας.

Ο Λεβαδειακός απείλησε στο 76ο λεπτό με σουτ του Γιακουμάκη, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Κλάγιτς και τελικά ο Πλατανιάς βρήκε το γκολ που έψαχνε. Στο 79ο λεπτό ο Φαβάρο έκανε λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Αντώνη Πετρόπουλο να έχει συμμετοχή στη φάση που έφερε το γκολ του Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – Λεβαδειακός 1-0 (Novasports 3)

Γκολ: 79′ αυτ. Φαβάρο

Κίτρινες κάρτες:
Δημούτσος – Φαβάρο, Επασί, Μαρκόβσκι

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς (Χοσέ Ρόκα):
Κλάγιτς, Βάντερσον, Κασάλιτσα (46’ Ντουαλά), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (78′ Ουές), Μάλσα, Ντικαμονά (46’ Στάμου), Ενσικουλού.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό):
Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Φάβαρο, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (81′ Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (71′ Νιάσε), Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης, Γιουσούφ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης