Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2018 ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 5-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα, σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Από δύο γκολ σημείωσαν ο Κάμπος (48’, 59’) και Πρίγιοβιτς (57’, 89’ πεν.), ενώ το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Μάτος. Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο τέλος αποβλήθηκε ο Τσαμπούρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο ξεκίνημα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18′ με κοντινό πλασέ του Μάτος από σέντρα του Πέλκα, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτησή του. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 41΄, όταν από μεταβίβαση του Γιουσούφ, ο Γιακουμάκης έστειλε με πλασέ την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερος μέρος ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε ολοκληρωτικά και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Στο 48΄ δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία με τον Λημνιό, όταν από πάσα του Κάμπος μόνος προ του Επασί δεν κατάφερε να τον νικήσει, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Κάμπος κέρδισε τις κόντρες από τους αμυντικούς και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Επασί.

Ο Πρίγιοβιτς ήταν αυτός που τριπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ στο 57΄ με κοντινό πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Επασί σε σουτ του Λημνιού, ενώ δύο λεπτά αργότερα (59΄) ο Κάμπος σημείωσε το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Λίγο πριν τη λήξη ο Πρίγιοβιτς σημείωσε και αυτός το δεύτερο γκολ, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αντιλέχου και έκανε το 5-0 για τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0 (Novasports 1)

Γκολ: 18′ Μάτος, 48′ Κάμπος, 57′ Πρίγιοβιτς, 59′ Κάμπος, 89′ πεν. Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες:
Νιάσε, Τσαμπούρης, Μπελγκαζουανί

Κόκκινες κάρτες:
90′ Τσαμπούρης

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου):
Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (46′ Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Πέλκας (77′ Κουλούρης), Λημνιός (64′ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό):
Επασί, Αντιλέχου, Φαβάρο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (Μπελγκαζουανί), Νιάσε (64′ Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης