Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Λαμία και Λεβαδειακός, καθώς έμειναν στο 1-1, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Super League.

Aπό αυτήν την ισοπαλία περισσότερο κερδισμένη βγαίνει η ομάδα της Λιβαδειάς που ανέβηκε στην 9η θέση έχοντας 30 βαθμούς, την ώρα που οι γηπεδούχοι, που «καιγόταν» περισσότερο για βαθμούς, είναι 13οι με 24 πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με τον Γιακουμάκη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40΄ με τον Τσούκαλο.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση αλλά μάλλον είναι ευχαριστημένες και με το βαθμό το ισοπαλίας. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 33΄, όταν από κάθετη πάσα του Γιουσούφ, ο Γιακουμάκης βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχο τελείωμα έγραψε το 0-1.

Η Λαμία ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα (40΄), όταν σε δυνατό σουτ του Τσούκαλου έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι και ο Σωτηρίου δεν κατάφερε να την αποκρούσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν πιο επιθετική και στο 66΄ είχε οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα του Αναστασόπουλου, ενώ στο 70΄ σε πλασέ του Καραγιάννη, η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Τριποτσέρη ο οποίος αποσόβησε το γκολ.

Κίτρινες: Αναστασιάδης / Τριποτσέρης, Γιακουμάκης, Αντιλεού, Νίκας

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (58΄ Αναστασόπουλος), Όμο (80΄ Άστσεριτς), Μπλάζιτς, Ακόστα, Βάντερσον, Μπούντινικ, Τσούκαλος (69΄ Καραγιάννης).

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο (75΄ Ζαραδούκας), Αντιλεού, Νιάς, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (83΄ Νίκας), Σουμπίνιο (63΄ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης