Ευχαριστημένος έμεινε από την εικόνα του Λεβαδειακού παρά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό ο τεχνικός των Βοιωτών, Ακης Μάντζιος, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους. 

Παράλληλα σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Κατίδη αποκάλυψε ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή:

« Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Μπλοκάραμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με ποιότητα και ταχύτητα, που έκανε ελάχιστες φάσεις και ειδικά στο πρώτο μέρος όταν εμείς ήμασταν στην επίθεση. Βρήκαμε χώρους και μπορούσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι αλλά δεν είχαμε σωστή τελική πάσα. Δυστυχώς στο τελευταίο λεπτό δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πολύτιμο πόντο και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ήταν ένα όμορφο- σε εισαγωγικά- γκολ που μπαίνει σπάνια. Κρατάμε την εμφάνιση και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι. Και τα παιδιά θα μπουν στην ομάδα και η διακοπή θα μας βοηθήσει. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, να έχει επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Είδαμε στο τέλος του αγώνα να μιλάτε με τους διαιτητές. Παράπονα διαιτησία;

«Σε ένα παιχνίδι μπορείς να συζητάς, για το θέμα διαιτησίας δεν έχω να πω κάτι, δεν νομίζω ότι η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα. Κάναμε μία καλή προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι άλλο να περιμένουμε για ρόστερ;

«Δύο με τρεις παίκτες θα κοιτάξουμε να πάρουμε».

Κατίδης και Κώτσιος δεύτερη φορά δεν υπολογίζονται;

«Απ’ ότι πιστεύω, ο Κατίδης είναι παρελθόν και με τον Ηλία θα δούμε τι θα γίνει».

Είχε τύχη ο Ολυμπιακός…

«Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχει ποιότητα και βάθος, είναι μια νέα ομάδα θέλουν παιχνίδια και ομοιογένεια. Εμείς, δεν φοβηθήκαμε, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, αφού καταφέραμε να μην φάμε γκολ σχεδόν μέχρι το φινάλε και μας μένει μια πικρία που χάσαμε στο τέλος. Χρειάζεται και τύχη πολλές φορές για ένα γκολ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης