Ο Ολυμπιακός παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 4’ με τον Νιάσε και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 48’ με τον Ανσαριφάρντ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, καθώς η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ στο 2΄ πέρασε ελάχιστα έξω, αλλά μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με κεφαλιά του Νιάσε μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο.

Το γκολ επηρέασε πολύ τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι για πολύ ώρα ήταν εντελώς ακίνδυνοι και μάλιστα κινδύνεψαν με δεύτερο τέρμα στο 22΄, όμως ο Προτό νίκησε στο τετ-α-τετ τον Σαβαντογκό. Μετά τα μέσα του α΄ μέρους οι πρωταθλητές πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση μία καλή σέντρα του Ελαμπντελαουί (28΄), που δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει ο Ανσαριφάρντ, κι ένα φάουλ του Μιραλάς στο 42΄ που έδιωξε ο Επασί.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τελικά το γκολ της ισοφάρισης, με τον Ανσαριφάρντ να εκμεταλλεύεται στο 49΄ την πολύ ωραία μπαλιά του Κούτρη και με ψύχραιμο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιρανός έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα (στην κορυφή μαζί με τον Πρίγιοβιτς) και θα μπορούσε να αυξήσει τη συγκομιδή του σε δύο περιπτώσεις, όμως στο 60΄ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 71΄ είδε τον Επασί να «βγάζει» με μεγάλη επέμβαση την κοντινή προβολή του.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» έχασε στις καθυστερήσεις ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος μόνος απέναντι στον Επασί δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, ο οποίος «σφράγισε» τη βαθμολογική απώλεια των Πειραιωτών και την οπισθοχώρησή τους στην τρίτη θέση.

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 4′ Νιάσε (Λεβαδειακός), 48′ Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός)

Κίτρινες κάρτες:
Νιάσε, Τσαμπούρης – Ρομαό, Μποτία, Σισέ

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό):
Επασί, Ντιόγκο, Φαβάρο Αμαράλ, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιάσε, Μητρόπουλος (90’+2′ Καραχάλιος), Σαβαντογκό (68′ Καλτσάς), Σουμπίνιο (68′ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία):
Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (64′ Σεμπά), Μάριν (46′ Φορτούνης), Οτζίτζα-Οφόε, Μιραλάς (86′ Τζούρτζεβιτς), Ανσαριφάρντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης