Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Λεβαδειακός και η ΑΕΛ, στην αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Super League.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον Κόεφ και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν την «παρτίδα» στο 88′ με τον Γκόλια.
Η αποτυχία του Λεβαδειακού να νικήσει μέσα στο γήπεδό του, τον διατηρεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και τον φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Σανίνο έδειχνε να είναι καλύτερη στο α’ ημίχρονο και είχε την υπεροχή, αυτή όμως ήταν ανούσια, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κρίστινσον.
Η άμυνα της Λάρισας ήταν οργανωμένη, λειτούργησε καλά και όχι μόνο αυτό, αλλά σε μια στημένη φάση οι «βυσσινί» κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 13′ ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Κόεφ πετάχθηκε και άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο β’ ημίχρονο ο Λεβαδειακός, που «καίγεται» για βαθμούς, διατήρησε την υπεροχή και πίεσε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά έπρεπε να φτάσει το 82ο λεπτό για να «λυτρωθεί».
Ο νεοεισελθών Ιωαννίδης κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Γκόλια και έγινε το 1-1.
Ακριβώς στην εκπνοή οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Γιακουμάκη, που βρέθηκε απέναντι από τον Κρίστινσον, αλλά νικήθηκε κι έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραχάλιος, Μάνγκα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Επασί, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (65′ Γιακουμάκης), Μάνγκα (78′ Ιωαννίδης), Τσαμπούρης, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Στανόγιεβιτς (73′ Όμο).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Ακόστα, Μόρας (31′ Γκόλιας), Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Κόεφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (65′ Νούνιτς), Πίτι (58′ Χούμπτσεβ), Ντέλετιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης