Υπομονή για ακόμη μία εβδομάδα θα πρέπει να κάνουν οι Λεβαδειακός και Πανθρακικός για να γευτούν το νέκταρ της νίκης στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Οι δύο ομάδες την Κυριακή αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πορεύονται χέρι χέρι στη βαθμολογία με δύο πόντους αμφότερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιγκόρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κομοτηνής στο 10΄, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 36΄με το τέρμα του Βούκσεβιτς.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ιγκόρ, μετά τη σέντρα του Μπαϊκαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα η ομάδα του Παντελίδη, στο 12′, αλλά ο Ποτουρίδης πρόλαβε και πήρε τη «μπουκιά από το στόμα» του Μάντζιου, που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Συνέχιζαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 36′ με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ορτέγκα έπιασε το σουτ κι ανάγκασε τον Φερνάντες σε σπουδαία επέμβαση.

Μία ακόμη τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί έχασε ο Πανθρακικός στο 78′ με το Ντιγκινί να αστοχεί από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, μετά από γέμισμα του Ιγκόρ.

Κίτρινες: Ζίτο – Χασομέρης, Ποτουρίδης

Λεβαδειακός (Σ.Παντελίδης):
Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τόμας, Πίντερ, Γκόμεζ, Πρόγιτς, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Μιλοσλάβιεφ (69΄ Μπορνταγκαράι), Ορτέγκα

Πανθρακικός (Α.Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σέρφα, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Τζάνης (59΄ Ντιγκινί), Λαδάκης (46΄ Μεχία), Χασομέρης, Μορένο (86΄ Κάσες)

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης