Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να μην μετακινηθούν φίλοι του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, είτε η μετακίνηση είναι οργανωμένη, είτε μεμονωμένη. Χωρίς φιλάθλους θα ταξιδέψει και η ΑΕΛ στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η απόφαση:

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 ? 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 10-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς της Τούμπας:

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 ? 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12-02-2018 και ώρα 19:30 στο Γήπεδο Τούμπας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης