Την αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΛ-ΑΕΚ, που είχε προγραμματιστεί για τις 17:15 αποφάσισε ο διαιτητής Eυστάθιος Γκορτσίλας που συμπλήρωσε το φύλλο αγώνα. Η πυκνή χιονόπτωση στη Λάρισα είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί με αρκετό χιόνι ο αγωνιστικός χώρος του «Αλκαζάρ».

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριαδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής: «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, υποστήριξε πως μπορεί το παιχνίδι να διεξαχθεί τη Δευτέρα αφού πιθανότατα η κατάσταση του γηπέδου θα είναι εντάξει.

«Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο για αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται ότι θα είναι οκ», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ η αναμέτρηση θα μεταφερθεί για τη Δευτέρα την ίδια ώρα, δηλαδή στις 17:15. Την τελική απόφαση για το αν εν τέλει θα διεξαχθεί αύριο ή αν θα μεταφερθεί σε κάποια άλλη ημερομηνία θα την πάρει η Super League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης