Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Λάρισας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο ματς για την 30η αγωνιστική της Super League. Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 39’ με τον Λέτο, ενώ στο 49’ ο Μπεργκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το ματς με το Μπέργκ να σημαδεύει το δοκάρι στο 11΄, αλλά στη συνέχεια οι Θεσσαλοί ήταν εκείνοι που έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Αγκάνοβιτς και Γκόλια.

Τελικά, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άνοιξε το σκορ στο 39΄ μετά την καταπληκτική συνεργασία των Χατζηγιοβάνη, Μαρινάκη, Μπεργκ και την ασίστ του Σουηδού στον Λέτο που «εκτέλεσε» τον Θεοδωρόπουλο.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 49΄, όταν ο Μπεργκ με το τυχερό γκολ που σημείωσε από κόντρα διαμόρφωσε το 2-0. Με το «τρίποντο» αυτό το «τριφύλλι» πήρε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και θα ξεκινήσει από την δεύτερη στα πλέι οφ με ένα βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός-Λάρισα 2-0 (Novasports 3)

Γκολ: 39′ Λέτο, 49 Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες:
Μέστο – Αναστασόπουλος

Κόκκινες κάρτες:


Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης):
Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Λέτο, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (63′ Μόλινς), Κουρμπέλης (72′ Στάικος), Μέστο, Χατζηγιοβάνης (79′ Πίσπας), Ευαγγέλου.

ΑΕΛ (Πάους):
Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (57′ Μασούρας), Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Κόντορ, Φάρκας, Ναβάρο (86′ Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Ντέλετιτς (79′ Καπός).

Οι δηλώσεις:

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Δεν ήταν εύκολο για εμάς το παιχνίδι, μπήκαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε νωρίς. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Κερδίσαμε το παιχνίδι και περιμένουμε τα πλέι οφ να ξεκινήσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και βάλαμε παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα. Ο σχηματισμός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, αλλά έπρεπε να παίξουν τα παιδιά. Δοκίμασα παιδιά σε κάποιες θέσεις. Στα πλέι οφ θα χρησιμοποιηθούν όλοι. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Την Παρασκευή τους είπα κάποια πράγματα, για το πως είναι η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Τους είπα ότι αυτοί θα αποφασίσουν τι θέλουν. Ξέρουμε ποια είναι τα δεδομένα. Θα δούμε. Τα πλέι οφ είπα ότι ίσως δεν είναι τόσο σημαντικά, αλλά δεν θα είμαστε αδιάφοροι. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και πρέπει να διεκδικούμε αυτό που μπορούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης