Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη Ζάμαλεκ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αιγύπτιου επιθετικού Μπασέμ Μόρσι. Ο 26χρονος φορ μετρά συνολικά 50 γκολ και 15 ασίστ σε 136 παιχνίδια. Παράλληλα, είναι 10 φορές διεθνής με την Αίγυπτο, έχοντας πετύχει και επτά τέρματα.

Η ανακοίνωση:

Πριν από λίγη ώρα επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ της αιγυπτιακής Ζαμάλεκ του Καΐρου, κατ’ επανάληψη Πρωταθλήτριας Αιγύπτου και Πρωταθλήτριας του Champions League Αφρικής, για τον δανεισμό στην ιστορική ομάδα μας του διεθνούς με την εθνική Αιγύπτου ποδοσφαιριστού BASEM MORSY ELKOTB ABDALLA για έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ετήσια οικονομική αποζημίωση του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι υπερβολική για τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Κούγια και του ιδιοκτήτη της Ζαμάλεκ, ο οποίος επίσης είναι κορυφαίος δικηγόρος στην Αίγυπτο, όπως τα 2/3 από αυτήν τα καταβάλλει η Ζαμάλεκ και το 1/3 η ΑΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Λάρισα το αργότερο μέχρι την Κυριακή 1/7/2018 για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης