Με κεντρικό πρόσωπο τον Βαγγέλη Μόρα ο οποίος επέστρεψε «σπίτι του» μετά από 17 χρόνια, έγινε η παρουσίαση των πέντε νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕΛ για τον Ιανουάριο του 2018.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα τύπου του AEL FC Arena παρουσία του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια και οι νεοαποκτηθέντες στις δηλώσεις τους τόνισαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαγγέλης Μόρας: «Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφω εδώ. Την ονειρευόμουν πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω ούτε να υποσχεθώ κάτι. Δεν θέλω να πουλήσω ούτε οπαδιλίκι ούτε τίποτα. Ξέρετε όλοι τι ομάδα είμαι.

Ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο είναι η ΑΕΛ. Από μικρό παιδί ήταν αυτό το όνειρο μου. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Επιστρέφω σήμερα για να δώσω ότι δεν έδωσα τον 1,5 χρόνο παρουσίας μου στις δύσκολες στιγμές της ομάδας αυτής.

Θα ήθελα να δώσω ότι έχω σε αυτή την ομάδα. Δεν ήρθα ούτε να το παίξω ντίβα. Ούτε γιατί πρέπει να παίξω βασικός. Θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ. Με τον ανταγωνισμό και τον συναγωνισμό μπορεί η ομάδα να βελτιώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που βοηθήσατε στο να επιστρέψω. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο να συνεχίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Έχει κάνει μία καλή πορεία στο Κύπελλο ενώ μπορεί και παραπάνω στο πρωτάθλημα»

Παρασκευάς Λυκούργος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Φυντάνη και τον κ. Κούγια που με επέλεξαν να έρθω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Ο κ. Ζιώγας σημαίνει πολλά για μένα και τον ευχαριστώ που μεσολάβησε για να έρθω εδώ. Θα δώσω τα πάντα και την ψυχή μου στην ομάδα».

Κρίστοφερ Χούμπτσεφ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ελπίζω να βοηθήσω αυτό το κλαμπ να πάει παραπάνω στο Κύπελλο και να πάρει μία καλή θέση στο πρωτάθλημα».

Νεμάνια Μλαντένοβιτς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο. Ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Δεν σκέφτηκα καθόλου όταν μου προτάθηκε να έρθω. Κοίταξα στο παρελθόν το πρωτάθλημα που κατέκτησε αυτή η ομάδα και τα δύο Κύπελλα και κατάλαβα ότι είναι μέσα στις μεγάλες ομάδες. Θα δείξω πολλά στο μέλλον και πιστεύω ότι θα δώσω περισσότερα σε αυτά τα χρόνια που θα παραμείνω στην ομάδα»

Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς. Νιώθω πολύ όμορφα για την φιλοξενία όλων των ανθρώπων που με σταματούν στις καφετέριες και με επευφημούν στο δρόμο. Αυτό που είδατε μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα από αυτά που μπορώ να δείξω στο μέλλον. Θα δώσω πολύ παραπάνω από αυτό που είδατε».

Αλέξανταρ Γκοΐκοβιτς: «Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή και τον πρόεδρο. Θα κάνω ότι έκανα και στη Σερβία. Θα δώσω τα δυνατά μου. Θα παίξω με την καρδιά μου και την ψυχή μου. Περιμένω την ευκαιρία από τον προπονητή. Θέλω να δώσω πολλά για την ομάδα και τον κόσμο. Πήρα γεύση από τον κόσμο στο ματς με την ΑΕΚ και ανυπομονώ να τους δείξω τι μπορώ να κάνω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης