Παραίτηση Βάνη και αιχμές της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, 17:26
Παραίτηση Βάνη και αιχμές της ΠΑΕ ΑΕΛ εναντίον του
Με μία μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο facebook, ο Βασίλης Βάνης γνωστοποίησε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, και όσους συνεργάστηκαν μαζί του, προσθέτοντας όμως με νόημα ότι «... πάντα θα υπηρετώ και θα εφαρμόζω τις ιδέες μου και την φιλοσοφία μου».

Η ΠΑΕ έκανε δεκτή την παραίτηση του Βασίλη Βάνη, αλλά στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, άφησε αρκετές σαφείς αιχμές εναντίον του. Αναλυτικά η ΑΕΛ αναφέρει:

«Η παραίτηση του τεχνικού διευθυντού της ΑΕΛ Βασίλη Βάνη ήταν αυτονόητη, μετά τα όσα έχουν συμβεί σε συγκεκριμένες μεταγραφικές επιλογές του ιδίου και των γραφείων μάνατζερ, που επέλεξε να συνεργαστεί.

Οι μεταγραφές των Frioui, Παπαφώτη, Cassado και Batha που ήταν και οι μοναδικές δικές του επιλογές την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και η μη ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Darfalou, παρά το ότι η ιδιοκτησία της ΑΕΛ υπέγραψε προσύμφωνο μαζί του με υπέρογκες απολαβές, είναι κάποιες από τις αιτίες που οδήγησαν στη σημερινή εξέλιξη.

Η υπόθεση για την ΑΕΛ θα έχει συνέχεια, αφού έχουν καταβληθεί σημαντικά ποσά σαν προκαταβολές και με περίεργο υπόβαθρο.

Η ΑΕΛ δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει την αλληλογραφία της χθεσινής ημέρας με συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ που έχει σχέση με Αθήνα, Λονδίνο και Κύπρο, αλλά αν προκληθεί θα το κάνει. Στην ΑΕΛ κάθε ευρώ που δίνεται για ποδοσφαιριστή πρέπει να πιάνει τόπο.

Κανείς δεν παίρνει χρήματα που δεν αξίζει. Στην ΑΕΛ παιχνίδια μάνατζερς είτε σε συνεργασία με τεχνικούς διευθυντές, είτε χωρίς, δεν περνάν και όλα κινούνται στη διαφάνεια».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018, 17:28