Την παραμονή του στη Super League «κλείδωσε» ο Πανιώνιος τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν το Σάββατο με 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ του Μαξίμοβιτς στο 17΄ και στα εναπομείναντα ματς θα παίξουν χωρίς άγχος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη νίκη της στην εξαιρετική εμφάνιση του Μαλέρμπ, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά έκανε σπουδαίες επεμβάσεις αποσοβώντας την ισοφάριση για λογαριασμό των Θεσσαλών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το ματς είχε ρυθμό, πάθος και ένταση από το ξεκίνημά του. Ο Πανιώνιος κατάφερε στην πρώτη αξιόλογη επιθετική του προσπάθεια στην αναμέτρηση να πάρει… κεφάλι στο σκορ με τον Μαξίμοβιτς να ανοίγει το σκορ με ατομική προσπάθεια (1-0). Δεν το έβαλαν κάτω οι φιλοξενούμενοι και προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα. Πλησίασαν μία ανάσα από το 1-1 στο 29΄, όταν μετά την κεφαλιά του Γκοΐκοβιτς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μάλερμπ και έφυγε άουτ!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την Λάρισα να προσπαθεί να ισοφαρίσει με όλες τις δυνάμεις της και τους Νεοσμυρνιώτες να προσπαθούν να κλειδώσουν το ματς στην αντεπίθεση. Ο Μαλέρμπ είπε «όχι» στο τελευταίο 10λεπτο σε βολέ του Μπράλιτς στο 83΄, όταν εκτινάχθηκε στο παραθυράκι του κι έδιωξε σε κόρνερ και τρία λεπτά μετά όταν με υπερένταση έπεσε στη γωνία του κι απομάκρυνε το πλασέ του Κούνιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδιάμεσα στο 84΄ ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, αλλά απέναντι στον Κρίστινσον αστόχησε.

Κίτρινες: Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος – Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (89΄ Οικονομίδης), Τσιλούλης (65΄ Τσιλούλης), Μπουμάλ (79΄ Άρτσε), Ντουρμισάι

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάβκα, Μπέρτος (86΄ Ζίζιτς), Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (65΄ Κούνιτς), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (71΄ Γιακιμόβσκι)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης