O Πανιώνιος με γκολ του Μπεν (33′) επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, για την 24η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά, όταν η ΑΕΛ έδειξε ότι είχε τις προδιαγραφές να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, το υπόλοιπο του αγώνα εξελίχθηκε σε… μονόλογο για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος ήταν κυρίαρχος σε τόσο μεγάλο βαθμό που μόνο ο «άγραφος νόμος» του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να τού στερήσει τους τρεις βαθμούς. Εχασε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες πριν και (κυρίως) μετά το γκολ του Μπεν. Ηταν μια φάση στο 33ο λεπτό όταν ο Μασούντ έβγαλε την ασίστ στον Μπεν κι αυτός με αριστερό πλασέ έγραψε το 1-0.

Ο Γεσίλ απώλεσε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου δίνοντας δικαίωμα στους «βυσσινί» να ελπίζουν.

Οι Σιώπης, Τασουλής ήταν σε εξαιρετική κατάσταση βοηθώντας ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά τους «κυανέρυθρους» που είχαν εγκατασταθεί γύρω από την περιοχή του Θεοδωρόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος πάντως συνέχιζε το… βιολί του με τους Μασούντ, Ρισβάνη να προστίθενται στον κύκλο των χαμένων… ευκαιριών.

Μαγική εικόνα το 1-0, αλλά έδινε το δικαίωμα στην ΑΕΛ να ρισκάρει στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και να βρίσκει την ευκαιρία που αναζητούσε στο 4ο λεπτό των καθυσερήσεων. Ομως το σούτ του Ντέλετιτς από το σημείο του πέναλτι ήταν άκρως απογοητευτικό κι έτσι ο Πανιώνιος πανηγύρισε ακόμα μία επιτυχία.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Αγκάνοβιτς που έπιασε από το λαιμό τον Ρισβάνη.

Κίτρινες: Ρισβάνης – Μασαλέσα, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Ντέλετις

Κόκκινες: Αγκάνοβιτς (90+6΄)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (84΄ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (70΄ Λάμπρου)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (69΄ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κάπος (61΄ Τσακοπίνο), Ικαούνιεκς (57΄ Βαρέλα), Ναζλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης