Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, για την 7η αγωνιστική της Super League.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 27′ με κεφαλιά του Μιχαήλ, ωστόσο για να κατακυρωθεί το γκολ χρειάστηκε η χρήση του VAR, μιας και αρχικά ο σκόρερ είχε υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει και στο 34′ ο Ντίας έκανε το 1-1.

Στο 77′ Παναιτωλικός, στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο του Μάκης Χάβος, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τον Μπαΐροβιτς, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 2-1.

Οι πανηγυρισμοί ωστόσο δεν κράτησαν για πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Μόρας έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Μοράρ, Μπαΐροβιτς, Σίεστεντ, Σανιά, – Μιλοσάβλιεβιτς

Παναιτωλικός (Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίεστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74′ Ρομάν), Αριγίμπι (55′ Ντουάρτε), Μοράρ (77′ Μπαΐροβιτς)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68′ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46′ Νταουντα)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης