Σε παραίτηση από τη θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, καλεί η ΠΑΕ τον Αντώνη Τσαγκάλη,καθώς οι διοικούντες τους «βυσσινί» είναι εξοργισμένοι από μία ανάρτηση του Λαρισαίου γιατρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ΠΑΕ δεσμεύεται ότι η σημερινή ανακοίνωση είναι η τελευταία δημόσια αντιπαράθεση με οποιονδήποτε και διευκρινίζει πως από εδώ και στο εξής τον λόγο για έχει η δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Από σήμερα για τον κ.Τσαγκάλη και για το μέλλον του στην οικογένεια της ΑΕΛ, υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο ένας της παραίτησης με μια μεγάλη συγνώμη και ο άλλος της αποπομπής του από το υγιές κομμάτι της Ερασιτεχνικής και εκλογής άλλου προσώπου, το οποίο δεν θα εκθέτει την ΑΕΛ και δεν θα τη διχάζει, όπως έχει γίνει από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ιδιαίτερα τιμητική αυτή θέση.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ έχει εκπλαγεί δυσάρεστα απ’ αυτή την προσωπική του τοποθέτηση, εκτός από κάποιους που χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας με ταπεινό τρόπο, είτε για να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και παρουσία στην κοινωνία, είτε για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Αυτή είναι η τελευταία ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ δημόσια τοποθέτησή μας κι απ’ αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να μπούμε ξανά στη διαδικασία οποιασδήποτε δημόσιας αντιπαράθεσης, είτε με την Ερασιτεχνική, είτε με μέλος του σωματείου, είτε με δημοσιογράφους, είτε με οποιονδήποτε άλλον και θα απέχουμε από σήμερα κάθε απαντήσεως ή ανακοινώσεως. Το μόνο το οποίο θα κάνουμε αν συκοφαντηθούμε ή προσβληθούμε, είναι ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ, να προσφύγουμε στα θεσμοθετημένα από την πολιτεία όργανα (δικαιοσύνη, ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, πειθαρχικά όργανα), όπως ήδη έχουμε κάνει για συγκεκριμένο δημοσιογράφο και επιχείρηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης