Την οριστική αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η Super League λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου.

Παράλληλα για να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη στη θέση της αναβληθείσας συνάντησης μετατέθηκε για τις 15:00 αντί για τις 17:15 το παιχνίδι Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 13.01.2017 επιστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με την οποία μας κοινοποιήθηκε έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται τη μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ. και λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων ο αγώνας Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής, αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας.

Επίσης, μετά τη σύμφωνη γνώμη των δύο Π.Α.Ε., ο αγώνας Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/01/2017 στις 15:00, αντί της 17:15 της ίδιας ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης