Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 της ΑΕΛ στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μασούρας σκόραρε στο 9’ και το 11’, ο Σουντανί στο 17’ και ο Ελ Αραμπί στο 37’ με πέναλτι. Για τη Λάρισα μείωσε στο 56’ ο Ουάρντα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε βασικό για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον Μπρούνο, ενώ ανέθεσε στον Γκασπάρ το δεξιό άκρο της άμυνας και τοποθέτησε κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Μπα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο μάτι.

Όπως και στους δύο προηγούμενους αγώνες του με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα και προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο της ΑΕΛ που έδειξε σημαντικές αμυντικές αδυναμίες. Στο 9ο λεπτό ο Μασούρας μετά από σέντρα του Τσιμίκα με δεξί πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κρίστινσον, όπως έκανε και στο 11΄ έπειτα από όμορφη προσπάθεια και μεταβίβαση του Σουντανί.

Το 3-0 σημείωσε στο 17ο λεπτό ο Σουντανί, ο οποίος αφού μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Μόρα και από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37΄ ο Ελ Αραμπί ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0 με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μόρα. Η μοναδική καλή φάση της ΑΕΛ στο πρώτο 45λεπτο, ήταν ένα σουτ του Ουάρντα στο 6΄, το οποίο κόντραρε και η μπάλα έφυγε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατέβασαν το ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 56΄ με σουτ του Ουάρντα λίγο έξω από την περιοχή και λάθος του Σα, αφού η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του στην προσπάθεια να την μπλοκάρει.

Οι Πειραιώτες με την 11η νίκη τους έφθασαν τους 37 βαθμούς κι έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της κατάταξης, αφού ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Πέμπτη 19/12, 19:30, Novasports 1). Η ΑΕΛ υπέστη την 6η ήττα της και με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση.

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 4-1 (Novasports 2)

Γκολ: 9′, 11′ Μασούρας (Ολυμπιακός), 17′ Σουντανί (Ολυμπιακός), 37′ πεν. Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 56′ Ουάρντα (ΑΕΛ)

Κίτρινες κάρτες:

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας (81′ Τοροσίδης), Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74′ Μπενζιά), Ελ Αραμπί (65′ Γκερέρο).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (79′ Φιλίποβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (59′ Μπάλλας), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς (70′ Πινακάς), Ουάρντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης