Ντόστανιτς: «Κάναμε τη μισή δουλειά»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018, 23:22
Ντόστανιτς: «Κάναμε τη μισή δουλειά»
Ο Ράτκο Ντόστανιτς έπλεξε το εγκώμιο των παικτών της Λάρισας μετά τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ και τόνισε ότι οι «βυσσινί» έκαναν τη μισή δουλειά, καθώς υπάρχει και το ματς ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Λάρισας: «Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημερινή τους εμφάνιση. Το είπα από τη πρώτη μέρα που ήρθα. Σας είπα ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά και καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Όλοι τους είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για τη φανέλα της ομάδας μας.

Αυτή η νίκη είναι στον κόσμο και σε ένα παιδί που έφυγε τόσο νέος και θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά, τον Χρήστο Τζανάρα. Εμείς πατάμε στη γη, δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Σήμερα κάναμε τη μισή δουλειά. Είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα για να δώσουμε τα πάντα και να φτάσουμε στον τελικό που είναι ο στόχος μας. Όλα ήταν τέλεια σήμερα όπως είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς το μόνο αρνητικό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Αγκάνοβιτς».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018, 23:23