Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και επικράτησε 3-1 της Λάρισας σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μοράρ (12’) και Μάζουρεκ (34’), ενώ οι «βυσσινί» μείωσαν στο 49’ με τον Λεοζίνιο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ρόσα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφερε στο 12΄ να ανοίξει το σκορ. Μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών της Λάρισας η μπάλα στρώθηκε στον Μόραρ, που την έστειλε στα δίχτυα και σημείωσε το 1-0.

Η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 17΄, καθώς το σουτ του Λεοζίνιο ήταν άστοχο, ενώ στο επόμενο λεπτό απείλησε πάλι, αλλά ο Τσέναμο απέκρουσε εύκολα το σουτ του Ντέλετιτς. Στο 34΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάζουρεκ να σκοράρει με εντυπωσιακό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ.

Η Λάρισα ξαναμπήκε στο παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με τον Λεοζίνιο να σκοράρει με ωραίο πλασέ (49΄). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά ο Ρόσα, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 68΄, βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις και «σφράγισε» τη νίκη του Παναιτωλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Παναιτωλικός – Λάρισα 3-1 (Novasports 3)

Γκολ: 12′ Μοράρ, 34′ Μάζουρεκ, 90’+3′ Ρόσα – 49′ Λεοζίνιο

Κίτρινες κάρτες:
Πάουλο, Μαρκόφσκι, Ρόσα – Φάρκας, Αγκάνοβιτς, Κριζμάν

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Τσέναμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ (65′ Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (75′ Λόπες), Ρότσα, Μαρκόβσκι (68′ Ρόσα).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης):
Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φαρκάς (81′ Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (89′ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης