Το τελευταίο δεκάλεπτο «έκρυβε» τα γκολ και τις συγκινήσεις στο παιχνίδι της Λάρισας μεταξύ της ΑΕΛ και της Λαμίας (1-1), στο πλαίσιο της 30ης (και τελευταίας) αγωνιστικής της Super League.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι δύο ομάδες, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, «κοίμισαν» τους φιλάθλους στις κερκίδες, καθώς ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά έως το τελευταίο δεκάλεπτο. Τότε η Λαμία προηγήθηκε στο 81′ με τον Νίκο Τσούκαλο, και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 84′ με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην (πολυπρόσωπη) άμυνα της Λαμίας.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν δυνατές προσωπικές μονομαχίες, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καλύτερη στιγμή για το πρώτο 45λεπτο ανήκε στη Λαμία, όταν στο 11′ το δυνατό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Θεοδωρόπουλος.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε δραματικά. Αρχικά η ΑΕΛ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά έως… εκεί.

Νωθρές οι επιθετικές προσπάθειες και για τις δύο ομάδες. Μετά το 60′ η Λαμία ανέλαβε κάποιες επιθετικές πρωτοβουλίες, με εκφραστή τον Πίτι, αλλά και πάλι τίποτα το ουσιαστικό. Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία, αλλά ο Μελίσσας σταμάτησε την προσπάθεια του Μασούρα.

Οσοι φίλαθλοι δεν αποχώρησαν, αποζημιώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς στο 81ο λεπτό η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Τσούκαλο, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγουμένως ο 17χρονος Σουλούκος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ακόστα.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν, όταν ο Ντέλετιτς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Λαμίας και πλάσαρε τον Μελίσσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (68′ Σουλούκος), Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (59′ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72′ Περόνε), Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές):
Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41′ Πριντέτα), Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλος, Ομο, Μπουλουλής, Πίτι, Ακόστα (88′ Μπούτνικ), Βάντερσον (46′ Τσούκαλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης