Η Λάρισα ανακοίνωσε ότι ο βοηθός του Ράτκο Ντόστανιτς θα είναι ο Μαρσέλο Τροΐζι. Παράλληλα, οι «βυσσινί» σημείωσαν ότι ο λόγος που δεν έβγαλαν ανακοίνωση για το πέναλτι που έγινε στον Λεοζίνιο, είναι επειδή η ομάδα δεν άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Χτες Τετάρτη 7/3 στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Κύπρου 72 έγινε σύσκεψη σε άριστο κλίμα μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια, του Τεχνικού Διευθυντή κ. Βασίλη Βάνη, του Α’ προπονητή κ. Ράτκο Ντόστανιτς, του βοηθού του κ. Μαρσέλο Τροΐζι, του γυμναστού κ. Βασίλη Καλαποθαράκου και του προπονητού τερματοφυλάκων κ. Γιώργου Φουσέκη. Η συνεδρίαση έγινε σε άριστο κλίμα και από πλευρά των συμμετασχόντων έγινε ενημέρωση στον κ. Κούγια για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν τη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγινε εκτενής συζήτηση για τους μέλλοντες αγωνιστικούς στόχους της ΠΑΕ ΑΕΛ και μία πρώτη συζήτηση για το αγωνιστικό δυναμικό της. Από όλους τους συμμετάσχοντες εκφράστηκε απόλυτη εμπιστοσύνη προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ και συμφωνήθηκε όπως η τελική αξιολόγηση τους γίνει ακριβώς αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Προς άρση κάθε παραξηγήσεως και λόγω κάποιων δημοσιευμάτων γίνεται σαφές ότι βοηθός προπονητού του κ. Ράτκο Ντόστανιτς, είναι ο βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΛ κ. Μαρσέλο Τροΐζι και ότι ο κ. Θεόδωρος Σκύφτας δεν έχει καμία άλλη ιδιότητα εκτός του διερμηνέως του κ. Ράτκο Ντόστανιτς, λόγω και της στενής φιλικής τους σχέσεως, όταν ο κ. Ντόστανιτς το θεωρεί απαραίτητο, αφού όπως είναι γνωστό ο ίδιος ομιλεί εκτός της μητρικής του γλώσσας αρκετά καλά ελληνικά και άριστα γαλλικά και αγγλικά.

Επειδή πολλοί οπαδοί μας εξέφρασαν την απορία γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι ο διαιτητής Μπλάνας δεν σφύριξε το πασιφανές πέναλτι εις βάρος του Λεβαδειακού στη φάση με τον Λεοζίνιο και για τις άλλες ατυχείς αποφάσεις του, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό ότι ανακοινώσεις κάνει όταν η εμφάνιση της ομάδος αξίζει τη νίκη και οι διαιτητικές αποφάσεις της την στερούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο διαιτητής κ. Θάνος, οποίος επελέγη να σφυρίξει το κρίσιμο παιχνίδι με την Κασσιόπη το Σάββατο 10/3, την τελευταία φορά που σφύριξε παιχνίδι της ομάδος μας (με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης) είχε καταλογίσει 2 αυστηρά πέναλτι εις βάρος μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό διαιτητή κ. Ευθυμιάδη και είμαστε βέβαιοι ότι με τη διαιτησία τους θα μας δικαιώσουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης