Aκόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του Λετονού, Γιάνις Ικάουνιεκς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ικάουνιεκς είναι γεννημένος στις 16/02/1995, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη 14 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική Ανδρών της χώρας του, έχοντας προηγουμένως αγωνισθεί και σε όλα τα ηλικιακά εθνικά συγκροτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Λιεπάγιας Μέταλουργκς, για να ακολουθήσει άμεσα η μεταπήδησή του στην FK Λιεπάγια, απ’ όπου μεταγράφηκε στην γαλλική Μετς, στις εκδηλώσεις της οποίας συμμετείχε έως και την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται στην ΠΑΕ ΑΕΛ με ποσοστό συνιδιοκτησίας 65% – καθώς η γαλλική ομάδα διατηρεί το υπόλοιπο 35% των δικαιωμάτων του – και συνολικό buy out 1.000.000€, ποσό ίσο μ’ εκείνο με το οποίο τον είχε αποκτήσει η Μετς το καλοκαίρι του 2014!»

Η παρουσίαση όλων των νέων αποκτημάτων θα γίνει την Πέμπτη (29/12) στο Queen’s Bar του AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης