Λάρισα: Η απάντηση της Ερασιτεχνικής στις κατηγορίες του Κούγια

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017, 18:08
Λάρισα: Η απάντηση της Ερασιτεχνικής στις κατηγορίες του Κούγια
Συνεχίζεται ο πόλεμος ανάμεσα στην ΠΑΕ Λάρισα και την Ερασιτεχνική, με την τελευταία να απαντά στις κατηγορίες του μεγαλομετόχου των «βυσσινί», Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς γινόμαστε θεατές ενός παρατεταμένου παραληρήματος ψευδών, συκοφαντιών και αποκυημάτων νοσηρής φαντασίας από πλευράς του μεγαλομετόχου της ομάδας μας κ. Κούγια. Κάθε ημέρα που περνάει παρακολουθούμε συνεχείς δημόσιες και προσωπικές επιθέσεις κατά μελών του Δ.Σ. του Σωματείου με τον πλέον σκαιό τρόπο, με αποκορύφωμα τη σημερινή συνέντευξη τύπου και την ποινικά κολάσιμη παρουσίαση γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων που δήθεν προέρχονται από μέλη της Α.Ε.Λ.

Η επί μακρόν υπεύθυνη στάση του Σωματείου μας προφανώς παρερμηνεύθηκε ως αδυναμία και ο μεγαλομέτοχος θεώρησε ότι μπορεί άκριτα να συκοφαντεί, να λοιδορεί και να στοχοποιεί ανθρώπους και υπολήψεις στην κοινωνία της Λάρισας. Πλέον δεν μας μένει άλλος τρόπος από το να προσφύγουμε στη ελληνική δικαιοσύνη για να προστατεύσουμε το όνομα και την ιστορία του Σωματείου, αλλά και την προσωπική τιμή και υπόληψη των ερασιτεχνών μελών μας, αποδεικνύοντας την πλήρη αλήθεια των λόγων μας.

Τυχόν αναπαραγωγή των λόγων και συγκάλυψη των θέσεων του μεγαλομετόχου από το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θα τύχει ανάλογης αντιμετώπισης, δεδομένου ότι εκπροσωπούν και εκφράζουν με τον πλέον επίσημο τρόπο τις θέσεις αυτής.

Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης της πόλης με τη στοχοποίηση μας και περιμένουμε να αποσαφηνιστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ τα οποία ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος πρώτος τα έθεσε.

Υ.Γ. Εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. εφ’ όλης της ύλης».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017, 18:15