Στο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και Πανιώνιος στη Λάρισα. Οι δύο ομάδες πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους από έναν βαθμό μετά το τέλος του αγώνα για την 20η αγωνιστική της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πιο σημαντικές φάσεις στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκαν από τον Πανιώνιο και είχαν πρωταγωνιστή τον Μπανανά, ο οποίος στο 9ο και 41ο λεπτό απείλησε άμεσα την εστία των γηπεδούχων με κεφαλιές σε εκτελέσεις φάουλ.

Η Λάρισα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της στο 53΄, όταν Ναζλίδης και Κριζμάν άλλαξαν την μπάλα, όμως το σουτ του Κροάτη πέρασε πάνω από το δοκάρι. Οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 72΄ με ένα σόλο του Σπιριντόνοβιτς, που κατέληξε με κερδισμένο κόρνερ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 82’ ταλαιπώρησε τη θεσσαλική άμυνα και «σέρβιρε» πλάγια αριστερά στον Λάμπρου, που σούταρε διαγώνια, με τον Νίλσεν να μην προλαβαίνει την μπάλα ελάχιστα στην προβολή που επιχείρησε.

Να σημειωθεί ότι ο Γκιοατά ολοκλήρωσε τον αγώνα παίζοντας με κάταγμα στο χέρι από τα πρώτα λεπτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Λάρισα – Πανιώνιος 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Φατιόν, Γκόλιας – Σαραμαντάς, Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς

Κόκκινες κάρτες:


Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης):
Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (61′ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66′ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71′ Περόνε), Ναζλίδης.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70′ Σαντάνα), Μασούρας (56′ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62′ Νίλσεν).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης