Από ένα βαθμό πήραν Λάρισα και Τρίπολη μετά το ισόπαλο 1-1 στο ματς για την 2η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με το πέναλτι του Μάσα στο 59’, ενώ στο 71’ ο Ναζλίδης ισοφάρισε για τους «βυσσινί».

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο… δειλά και προσπάθησαν να μην δεχθούν γκολ, καθώς είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με ήττα. Η μόνη αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος ήταν η ευκαιρία της Λάρισας στο 23’ με τον Κρίζμαν, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές φάσεις και τους δύο γκολκίπερ να πραγματοποιούν σπουδαίες επεμβάσεις. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μάσα στο 59ο λεπτό, στο οποίο υπέπεσε ο Ζίζιτς κάνοντας χέρι.

Μετά το 1-0 η Λάρισα βγήκε μπροστά και πίεσε με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 71΄ ο Περόνε πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Ναζλίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 71′ Ναζλίδης – 59′ πεν. Μάσα

Κίτρινες κάρτες:
Περόνε – Μουνάφο, Καλτσάς, Τριανταφυλλόπουλος, Μάσα, Μανιάς

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΛ:
Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ναβάρο (80′ Γιαννιτσάνης), Φατιόν, Αγκάνοβιτς (69′ Περόνε), Λεοζίνιο, Κρίζμαν (46′ Ρέντζας), Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

Αστέρας Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντιντά (72′ Ισνάλντο), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς, Καλτσάς (63′ Κυριακόπουλος), Μάσα (90′ Ντουντού).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης