Στην αποκάλυψη ότι ο Σάκης Τσιώλης επιθυμεί να δοκιμάσει τις προπονητικές δυνατότητές του σε ομάδα του εξωτερικού προχώρησε ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, είπε: «Με τον κ. Τσιώλη κάναμε ένα ραντεβού στην Αθήνα. Μιλήσαμε για την συνέχεια της χρονιάς, το ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, που θα ενισχυθούμε και εκεί του είπα να ανακοινώσουμε ότι θα είναι και την νέα χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου ανέφερε ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΛ, αλλά μου είπε ότι θέλει να ψαχτεί και με το εξωτερικό, αφού φυσικά τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί σίγουρα μια παρουσία στο εξωτερικό έχει και μεγαλύτερες απολαβές και μου χρησιμοποιήσε σαν παράδειγμα τον Γιώργο Δώνη.

Πάνω σε αυτό το κομμάτι, το οικονομικό, δεν μπορείς να πεις τίποτα στον άλλον. Εμένα πρόθεση μου είναι να μείνει ο Τσιώλης στην ομάδα. Πέρσι κάναμε κακό χειρισμό και χαλάσαμε την συνεργασία μας. Εγώ φρόντισα να διορθωθεί αυτό το λάθος και μετά την παραίτηση του κ. Αναστασιάδη δεν σκέφτηκα άλλη λύση πλην του Σάκη Τσιώλη. Του έχω κάνει πρόταση για ανανέωση και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης