Αρκετά παράπονα είχαν από την ΑΕΛ για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτόν τον λόγο αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις μετά το ματς με το «τριφύλλι», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τις αποφάσεις του Βρέσκα.

Ο μοναδικός που μίλησε στη NOVA ήταν ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι αρχίζει να νοσταλγεί την περίοδο της πρώτης παράγκας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από το κοινό της Nova για το ότι σήμερα δεν θα κάνουμε δηλώσεις γιατί είναι ένας χορηγός μας. Εμείς χωρίς να μπαίνουμε σε άρμα, θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΛ μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Superleague. Είδατε οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί.

Νιώθω άσχημα επειδή δεν έχω τη δύναμη να φύγω από το ποδόσφαιρο και αυτή τη χυδαιότητα, γιατί έχω πάθος με αυτό. Αν το ζητούμενο είναι να μπουν στην εξάδα, ομάδες που θα είναι βολικές σε εξάποντα ή ομάδες που είναι αδιάφορες σαν τον Παναθηναϊκό και να μην μπουν ομάδες που δεν είναι αρεστές σε ορισμένους να μας το πουν. Άκουσα τον συνεργάτη σας να λέει πως η ΑΕΛ δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία ματς.

Είναι λογικό όταν έχουμε τέτοιες διαιτησίες, όταν ο Σιδηρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βλέπει με τα μάτια του και μετά στο VAR παράβαση και να μη συμβαίνει τίποτα βέβαια, δεν είμαστε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να γυρνάμε κάθε παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο από τότε που είμαι δώδεκα ετών όμως, αρχίζω πλέον να νοσταλγώ την περίοδο της πρώτης παράγκας δηλαδή αυτή η διαιτησία σήμερα ήταν επαγγελματική. Τους έχω ζήσει αυτούς τους Δαλιάνους του Χέλιδες, τον πατέρα του Τσαγκαράκη τους έχω ζήσει πολλά χρόνια και βλέπω να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τα παιδιά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κούγιας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης