Στο… στείρο 0-0 έμειναν Λάρισα και Πλατανιάς σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ρέντζα στο 30’, ενώ για τον Πλατανιά άτυχος στάθηκε σε δύο περιπτώσεις ο Πριντέτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν. Στο 28΄ το σουτ του Ντέλετιτς απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Κοκκάλα, ενώ στο 30΄ ο Ρέντζας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 38΄ ο Πλατανιάς ισοφάρισε τα δοκάρια, με σουτ του Πριντέτα και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Πλατανιά. Στο 67΄ ο Γιακουμάκης πάσαρε στον Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, ενώ η Λάρισα απάντησε στο 77΄, όταν σε σέντρα του Γκαχιέχο, ο Τσακοπίνο με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 81΄ ο Πλατανιάς με τον Μανούσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, καθώς το σουτ πέρασε άουτ, ενώ στο 86΄ ο Πριντέτα σημάδεψε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι της Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάρισα – Πλατανιάς 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Ντέλετιτς. Θεοδωρόπουλος, Βαρέλα, Γκαγιέχο – Μουνάφο, Μενδρινός

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΛ:
Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας (55′ Γκαγιέχο), Φάρκας, Ρέντζας, Τίκο, Φατιόν (46′ Μασαλέσα), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης, Βαρέλα (69′ Τσάκο), Ντέλετιτς.

Πλατανιάς:
Κοκκάλας, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46′ Αποστολόπουλος), Γουνδουλάκης (82′ Μενδρινός), Μανούσος, Γιακουμάκης (73′ Σίγκνεβιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης