Την πρώτη του νίκη στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε την Τρίτη η ΑΕΛ, καθώς επικράτησε με 4-1 του Ηρόδοτου για την 2η αγωνιστική του θεσμού.
Οι «βυσσινί», που ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς είχαν δοκάρι με τον Μπαργκάν στο 5′, ενώ στο 22′ ο Νούνιτς με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας για τους γηπεδούχους το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ πιο παραγωγικό, καθώς τα γκολ… έπεσαν βροχή. Στο 56′ ο Μπραγκάν με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας.
Στο 68′ ήταν η σειρά του Νούνιτς να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 4-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 79′ με τον Μασάδο, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75′ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (60′ Χοτζάλι), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66′ Φρίουι).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λυρώνης):
Κουράκης, Προβιδάκης (73′ Δαμιανάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (71′ Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66′ Αμαραντίδης), Μάκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης