Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λάρισα, όμως επικράτησε 2-0 στην Τούμπα, στο παιχνίδι για την 26η αγωνιστική. Τα γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσαν οι Κάνιας (37’) και Κίτσιου (87’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες και σε υποτονικό ρυθμό. Χαρακτηριστικό ήταν ότι χρειάστηκε το ρολόι να αγγίξει το 26ο λεπτό προκειμένου ο Ενρίκε να επιχειρήσει ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή. Η μπάλα πάντως δεν του έκανε το… χατίρι, καθώς πέρασε άουτ, δίπλα από το δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Η Λάρισα απάντησε στο 32’ με ένα ακίνδυνο σουτ του Φατιόν, ενώ το σκορ άνοιξε στο 37’.

Ο Κάνιας με μακρινό γωνιακό σουτ κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ξενοδόχοφ και να βάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο «Δικέφαλους» άγγιξε το δεύτερο γκολ. Ο Μάτος από θέση εξτρεμ μέσα στην περιοχή, έκανε ντρίμπλα και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι του Ξενοδόχοφ και να περνά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να σκοράρει, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ στο 68’ ζήτησε πέναλτι σε ακούσιο χέρι του Γκόλια, σε συρτή σέντρα του Κίτσιου, ενώ απέφυγε την ισοφάριση στο 75’ όταν ο Ντέλετιτς σούταρε από πλάγια θέση ελάχιστα άουτ δίπλα από την εστία του Μπρκιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 87′ ο ΠΑΟΚ οριστικοποίησε τη νίκη του με ένα δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Στέλιος Κίτσιου με κοντινό σουτ, ενώ δευτερόλεπτα πριν ο Κουλούρης είχε χάσει την ευκαιρία να το σημειώσει αυτός.

ΠΑΟΚ – Λάρισα 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 37′ Κάνιας, 87′ Κίτσιου

Κίτρινες κάρτες:
Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Λέοβατς – Αβραάμ

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ:
Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (80′ Κάτσε), Ενρίκε (63′ Κίτσιου), Αθανασιάδης (54′ Κουλούρης).

ΑΕΛ:
Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (41′ Κόντορ), Ναβάρο (77′ Κάπος), Φατιόν, Μασαλέσα, Αβραάμ (63′ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Βαρέλα, Ναζλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης