Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε αύριο σε απολογία για τα όσα (απαράδεκτα) συνέβησαν στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, κινδυνεύοντας με τιμωρία εισόδου στα γήπεδα από έναν έως έξι μήνες!

Εκτός από τον Κούγια σε απολογία κλήθηκε και ο βοηθός του Λουτσέσκου, για τη σύρραξη στο φινάλε του σαββατιάτικου αγώνα. Η κλήση μάλιστα αφορά μεταξύ άλλων στο άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα που προβλέπει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο από έναν έως έξι μήνες, αλλά και πρόστιμο μέχρι 90.000 ευρώ για την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 05/10/2017 και ώρα 15:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 6η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης