Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε απόψε το νέο τεχνικό της ομάδας, Τζανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του, ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία και αποκάλυψε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί φίλοι του, μεταξύ των οποίων ο Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να προπονήσω την ομάδα και να γνωρίσω τους παίκτες, ώστε να τους βοηθήσω να αυξήσουν την απόδοσή τους», σχολίασε στον… πρόλογο ο Φέστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους στόχους του στη νέο ομάδα του, είπε: «Είμαι μαχητής. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα περιβάλλον για να βελτιώσουν οι ποδοσφαιριστές τις ικανότητές τους. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και μένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Βέβαια, θέλω να μεταφέρω τον ενθουσιασμό και την ενέργειά μου στους παίκτες για την αναμέτρηση του Σαββάτου».

Όσο για τη νέα σελίδα στην καριέρα του; «Είναι ένας καλός σύλλογος, με καλή ιστορία. Μίλησα μάλιστα και με φίλο μου που είχε παίξει απέναντι στην ΑΕΛ με τη Σαμπντόρια (το 1985). Έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί έχω φίλους που έχουν αγωνιστεί σ’ αυτό, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης