Νικηφόρα πέρασε το βράδυ του Σάββατου από τη Ριζούπολη η ΑΕΛ, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο μ’αυτήν, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής.
Πιο συγκεκριμένα οι «βυσσινί», χάρη σε γκολ του Ντέλετιτς στο 30ο λεπτό επιβλήθηκαν με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» στη φετινή Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, παρόλα αυτά οι «βυσσινί» είχαν την υπεροχή. Στο 30′ σημειώθηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα με τον Ντέλετιτς να επιχειρεί ένα ωραίο μακρινό σουτ και να την στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Χουάντερσον.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία στο 41′ να ισοφαρίσουν, αλλά η κεφαλιά του ανενόχλητου Ναδάλες πέρασε έξω.

Στην επανάληψη το θέαμα παρέμεινε μέτριο και οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με την ΑΕΛ να είναι προσεκτική και να μη δίνει δικαιώματα, καταφέρνοντας έτσι εν τέλει να πάρει τη νίκη.

Κίτρινες: Ελ Χελβέ – Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς,

Απόλλων Σμύρνης (Ίσμαελ):
Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58′ Πέδρο), Κονέ, Ζαγκουαρίμπ (68′ Οριουέλα), Έιλερς (58′ Τριάδης), Ελ Χέλβε

ΑΕΛ (Αντωνίου):
Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46′ Γκοΐκοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (29′ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (68′ Καρανίκας)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης