Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι και με τη βούλα ο Χαμζά Γιουνές, καθώς οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής την απόκτηση του έμπειρου στράικερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την Ξάνθη και τον Άρη.

Ο Τυνήσιος επιθετικός πέρασε από λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις, λόγω του πρόσφατου ιστορικού του με τραυματισμούς, που έδειξαν ότι είναι…. ταύρος και αναμένεται να προσφέρει λύσεις στη θεσσαλική ομάδα με την εμπειρία και την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τυνήσιο Χαμζά Γιουνές. Ο Γιουνές είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από την ιατρική ομάδα της ΠΑΕ με επικεφαλής τον ορθοπεδικό κ. Γιώργο Μπασδέκη και τον άμεσο συνεργάτη του φυσικοθεραπευτή κ. Γιώργο Ζαχαρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Staxien (Tunisia), Petrolul (Romania), Ludogorets (Bulgaria), Tractor Sazi (Iran), Buyuksehir Erzurumsport (Turkey), Al Ahli SC (Katar), Άρη Θεσσαλονίκης και Ξάνθη και σε 334 συμμετοχές με όλες τις ομάδες έχει πετύχει 113 τέρματα.

Στη καριέρα του στην Ελλάδα σε 52 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 28 τέρματα, έχοντας μοιράσει και 6 ασίστ».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης