Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, 20:51
Ανακοίνωσε Γιακιμόφσκι η ΑΕΛ
Η ΑΕΛ απέκτησε τον Νίκολα Γιακιμόφσκι. Πρόκειται για έναν 28χρονο παίκτη από την ΠΓΔΜ, ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στην αριστερή πτέρυγα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Στη Λάρισα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, ο οποίος και συμφώνησε για τα επόμενα 2,5 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Νίκολα Γιακιμόφσκι αγωνίζεται ως αριστερός περιφερειακός και ως αριστερός μπακ, αποτελεί εισήγηση του προπονητή μας κ. Φέστα και είναι ο πρώτος από τους δύο παίκτες που θα αποκτηθούν για την αριστερή μας πλευρά.

Αφού περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου στα Δένδρα και είχε μία πρώτη γνωριμία με το προπονητικό μας τιμ, στη συνέχεια διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες και δείπνησε στο εστιατόριο του Βαγγέλη Μόρα με τους προπονητές και τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Μάρκου και τον Οικονομικό Διευθυντή κ. Τάσο Χριστακόπουλο.

Αύριο το πρωί θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, ώστε το απόγευμα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019, 20:54