ΑΕΛ: Συμφωνία με τον Πηλαδάκη για την παραμονή στο AEL FC Arena

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, 12:14
ΑΕΛ: Συμφωνία με τον Πηλαδάκη για την παραμονή στο AEL FC Arena

Στο «AEL FC Arena» θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η ΑΕΛ, καθώς η ομάδα του Κάμπου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη, ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη για τη χρήση του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο AEL FC ARENA. Μετά από σειρά συναντήσεων μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Κώστα Πηλαδάκη επήλθε οριστική συμφωνία για τη χρήση από την ΠΑΕ ΑΕΛ τόσο των αθλητικών εγκαταστάσεων του AEL FC ARENA όσο και των καφετεριών.

Χθες το βράδυ ο κ. Πηλαδάκης απέστειλε στον κ. Κούγια την οριστική πρότασή του, η οποία ανέρχεται στις 300.00 ευρώ πλέον ΦΠΑ, τόσο για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων όσο και των καφετεριών. Ο κ. Πηλαδάκης πρότεινε στον κ. Κούγια μπόνους υπέρ της Γήπεδο ΑΕ, τόσο για την έξοδο στην Ευρώπη όσο και για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

2. Αύριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας και των τιμών των σουιτών. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στην ανατολική εξέδρα θα είναι μειωμένες (θύρες 3 έως 10) και θα είναι αυξημένες στις θέσεις της δυτικής εξέδρας (θύρες 14 έως 22), όπως και οι τιμές των σουιτών, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές τα προηγούμενα χρόνια.

Η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει την Τρίτη 11/6 το μεσημέρι, είτε από τον κ. Αλέξη Κούγια προσωπικά, αν το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, είτε από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, 12:24