Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν το παιχνίδι στο AEL FC Arena ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ, το τέλος του οποίου βρήκε τους «βυσσινί» να πανηγυρίζουν μία παλικαρίσια νίκη.

Η ομάδα του Γρηγορίου, μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, έκανε μία μεγάλη ανατροπή και επιβλήθηκε εν τέλει με 3-2 των Κρητικών, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 15 βαθμούς και αναρριχήθηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όντας πλέον στο -1 από τον ΟΦΗ.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Κρητικοί μπήκαν με φόρα στο ματς και πολύ γρήγορα, στο 3ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ, με καταπληκτικό γκολ από τον Σεμέδο, ο οποίος κρέμασε τον Κρίστινσον με σουτ έξω από την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και τέσσερα λεπτά αργότερα κατάφερε να κάνει το 2-0, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσιλιανίδη, που πέρασε δύο παίκτες, μπήκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον Κρίστινσον.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 14′ μείωσαν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μόρας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και πλάσαρε με τη μία τον Γουάλι.

Στο 35ο λεπτό η ΑΕΛ σκόραρε με ένα άπιαστο σουτ του Ουάρντα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς ο Κομίνης, μετά από χρήση του VAR έκρινε ότι νωρίτερα ο Μιλοσάβλιεβιτς, που ήταν σε θέση οφσάιντ, είχε συμμετοχή στη φάση. Μάλιστα στο 41ο λεπτό ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα των «βυσσινί» για οφσάιντ.

To γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Γρηγορίου τελικά ήρθε στο 68ο λεπτό, όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Γιαννούλη και να αλλάζει πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Γουάλι.

Στο 79ο λεπτό η ΑΕΛ έκανε την ολική ανατροπή, καθώς ο Ντάουντα τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 3-2.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (62′ Ασούμπρε), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (82′ Φατιόν), Στάνκοβιτς, Νούνιτς (76′ Ντάουντα), Ουάρντα

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (81′ Μάνος), Σακόρ (75′ Στάικος), Νάστος, Σεμέντο, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης