Μια υπερπολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει, προκειμένου να παραμείνει στη Super League πέτυχε η ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι από τα επονομαζόμενα «εξάποντα» δεδομένου ότι είχε απέναντί της μία ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Φέστα επιβλήθηκε με 2-0 του Λεβαδειακού στην «AEL FC Arena», για την 24η αγωνιστική και πήρε τεράστια «ανάσα» στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέλετιτς στο 70΄ με πέναλτι και ο Σικάβκα στο 83΄ σημείωσαν τα γκολ των Θεσσαλών. Οι Βοιωτοί, οι οποίοι παρέμειναν σε δυσχερή θέση (τρίτοι από το τέλος) από το 77΄ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω της (άδικης) αποβολής του Παντελιάδη με δεύτερη κίτρινη για χέρι που δεν έκανε ποτέ!

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δύο καλές στιγμές είχε η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος, την πρώτη στο 19΄ με το σουτ του Μπέρτου που βρήκε σε ετοιμότητα των Μπάγιτς και τη δεύτερη στο 34΄ με την κεφαλιά-άουτ του Ντέλετιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, ζήτησαν πιο επίμονα το γκολ απ΄ ότι οι Βοιωτοί, που είχαν παραταχθεί στο «AEL FC Arena» με ξεκάθαρο στόχο να μην χάσουν.

Και στην επανάληψη η ομάδα του Φέστα ήταν εκείνη που βρισκόταν μόνιμα στην επίθεση, χωρίς, ωστόσο, να χάνει ευκαιρίες.

Κατάφερε, όμως, να κερδίσει πέναλτι στο 70ό λεπτό (χέρι του Ρεκβιασβίλι μετά από σέντρα του Σικάβκα) και ο Ντέλετιτς με άψογη εκτέλεση άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ.

Στο 77΄ ο διαιτητής Βρέσκας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Παντελιάδη για χέρι, χωρίς, όμως, να έχει γίνει η παράβαση (η μπάλα βρήκε στο στήθος του), ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 83΄, όταν ο Σικάβκα από κοντά πέτυχε το 2-0.

Κίτρινες: Μπέρτος, Μπράλιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς – Παντελιάδης, Νάνγκις

Κόκκινες: 77΄ Παντελιάδης (δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μόρας, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο (73΄ Γιακιμόφσκι), Ζίβκοβιτς, Ντέλετιτς (85΄ Μπαργκάν), Νούνιτς (64΄ Σικάβκα)

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Καραχάλιος (81΄ Άνγκουα), Σαβαντογκό, Κονέ (46΄ Μητρόπουλος), Ρεκβιασβίλι, Νάνγκις, Μαρκόβσκι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης