Ενας Λαρισαίος ποδοσφαιριστής «που θα προκαλέσει αίσθηση», θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αυτό υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου και μόνο δύο παίκτες υπάρχουν οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές: ο Φάνης Γκέκας και ο Βαγγέλης Μόρας.

Αμφότεροι έχουν περάσει σε μικρή ηλικία από την ΑΕΛ πριν ξεκινήσουν την σπουδαία καριέρα τους, που έχει ως κοινό παρονομαστή την απόλυτα επιτυχημένη θητεία σε ομάδες του εξωτερικού. Ο Μόρας έφυγε το 2001 σε ηλικία 20 ετών από τη Λάρισα με προορισμό την Προοδευτική, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια αγωνίζεται εκτός Ελλάδας. Ανήκει στη Μπάρι η οποία πραγματοποίησε μια μέτρια σεζόν στην Serie B, το καλοκαίρι κλείνει τα 36, έχει διατηρήσει πολύ στενούς δεσμούς με τη Λάρισα και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτός στον οποίο αναφέρεται ο Αλ. Κούγιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογες πιθανότητες συγκεντρώνει και το όνομα του Φάνη Γκέκα, που είναι πλέον 37 ετών και φέτος έπαιξε λίγο (9 ματς-2 γκολ) στην Β΄ κατηγορία της Τουρκίας με τη Σιβασπόρ, καθώς τραυματίστηκε τον Μάρτιο και έμεινε έξω για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Γκέκας συνυπήρξε με τον Μόρα στην ΑΕΛ και έφυγε επίσης το 2001 με προορισμό την Καλλιθέα και μετά τον Παναθηναϊκό. Από το 2007 (επίσης ίδια χρονιά με τον Μόρα) ξεκίνησε η… απίθανη περιπλάνησή του στο εξωτερικό, με 12 διαφορετικούς σταθμούς!

Ολα τα παραπάνω, βέβαια, ισχύουν αν λάβουμε «τοις μετρητοίς» τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης