ΑΕΛ: Ανακοίνωση κατά του Ηρακλή για τη ματαίωση του φιλικού τους

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, 17:22
ΑΕΛ: Ανακοίνωση κατά του Ηρακλή για τη ματαίωση του φιλικού τους
Ανακοίνωση με αφορμή τη ματαίωση του φιλικού με τον Ηρακλή εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να κατηγορούν τον τεχνικό διευθυντή του «Γηραιού», Παύλου Μυροφορίδη, για την στάση του, τονίζοντας παράλληλα ότι αναζητούν ομάδα για φιλικό το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει την αγανάκτηση της για την αιφνιδιαστική ματαίωση εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής του προγραμματισμένου για το Σάββατο φιλικού αγώνα στο Καυταντζόγλειο.

Μας κάνει εντύπωση πως, ενώ ο κ. Μυροφορίδης εκλιπαρούσε για ένα φιλικό την συγκεκριμένη ημερομηνία, σήμερα αιφνιδιαστικά έστειλε μήνυμα στον κ. Μάρκου (ούτε καν είχε το θάρρος να τηλεφωνήσει), με το οποίο του ανήγγειλε τη ματαίωση του φιλικού, αναστατώνοντας τον προπονητικό προγραμματισμό μας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει βεβαίως το φιλικό με τον Ιωνικό την Κυριακή το βράδυ για την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι, αλλά στο παιχνίδι αυτό λόγω της μειωμένης δυναμικότητας του Ιωνικού, αφού αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και τώρα δημιουργείται σαν αξιόπιστη ομάδα, έχει προγραμματιστεί από τον κ. Αντωνίου να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και κάποια ταλαντούχα παιδιά της U19.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη βασική ομάδα για φιλικό αγώνα το Σάββατο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, 17:30