Ανακοίνωση, μεσω της οποίας γνωστοποιεί τα παράπονα που έχει από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (3-0) εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν καταλογίζει σκοπιμότητα στους διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση για ακόμη ένα ματς να αναδείξει σοβαρά λάθη διαιτητών και βοηθών διαιτητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο γκολ, που ξεκλείδωσε και το ματς, ο Σακχόφ είναι οφσάιντ και δεν χρειάζεται να είσαι στην ίδια ευθεία με τον βοηθό διαιτητή Πετρόπουλο για να το δεις.

Εμείς το είδαμε από 50 μέτρα μακριά. Ο κ. Διαμαντόπουλος και ο κ. Πετρόπουλος δεν το είδαν.

Σε ένα ματς όπου η εικόνα της ομάδος μας, λόγω της υπερπροσπάθειας των παικτών μας στον αγώνα της Τετάρτης για την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου, ήταν πολύ κακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα ματς που ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ (Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ είτε δεν έπαιξαν καθόλου είτε έπαιξαν ελάχιστα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο) ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, δεν χρειαζόταν ο κ. Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά εις βάρος μας.

Ειδικά ο κ. Διαμαντόπουλος μας είχε συνηθίσει σε άλλου επιπέδου διαιτησίες. Συνέχιζουμε να πιστεύουμε ότι και οι 4 διαιτητές ήταν σε άτυχη ημέρα και δεν τους καταλογίζουμε καμία σκοπιμότητα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης