Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Πασχάλη Κάσσου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Άρη, ενώ έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την περίπτωση του Ταμπέ, λόγω της επιμονής του για μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κάσσο:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια του Πασχάλη Κάσσου. Ο Πασχάλης Κάσσος είναι 26 χρόνων και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ηρακλή και στη Δόξα Δράμας.»

Η ανακοίνωση για τον Ταμπέ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόσυρση κάθε ενδιαφέροντός της για τον διεθνή Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή Robert Ndip Tambe. O Tambe, όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφές μας, υπήρξε επιλογή του προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου και με τον μάνατζέρ του συμφωνήθηκε η υπογραφή τριετούς συμβολαίου με συγκεκριμένες, ιδιαίτερα υψηλές για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, απολαβές.

»Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδος για να απαντήσει οριστικά και αφού το ενδιαφέρον μας και η προσφορά μας εντελώς αντιδεοντολογικά, ενώ υπήρχε όρος εμπιστευτικότητας, δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ, χτες το βράδυ ο μάνατζερ του παίκτη μάς ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχεται να έλθει και να αγωνιστεί στην ΑΕΛ, αλλά μόνο για έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με δεδομένο ότι το ιστορικό του παίκτη έδειχνε ότι έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε πέντε χρόνια, ανακοινώσαμε στον μάνατζέρ του ότι η μεταγραφή αυτή ματαιώνεται. Η ΑΕΛ για ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής αξίας, έχει ως πάγια τακτική να υπογράφει συμβόλαια τριών, τεσσάρων και πέντε ετών.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης