ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Πέτριτς

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019, 17:15
ΑΕΛ: Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Πέτριτς

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα το «διαζύγιο» με τον Γκόρνταν Πέτριτς, ο οποίος δεν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι. Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λάρισας τον Μάιο, αντί του Τζιανλούκα Φέστα, αλλά η εικόνα των φιλικών αγώνων κρίθηκε μη ικανοποιητική και η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μαζί με τον Πέτριτς, αποχωρούν οι συνεργάτες του, Ανδρέας Λαυδαριάς και Αλεξάνταρ Γιόβιτς, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Φουσέκης, ενώ παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο ο τιμ μάνατζερ Κώστας Μαντζιώκας και ο γυμναστής Μπάμπης Παναγούλης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Κοινή συναινέσει και σε εξαιρετικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Gordan Petric και τους βοηθούς του, τον πρώτο βοηθό Ανδρέα Λαυδαριά και τον δεύτερο βοηθό Aleksandar Jovic.

Λύθηκε επίσης η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γεώργιο Φουσέκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους και η πόρτα της ιστορικής μας ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.

Ειδικά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Petric, o οποίος είναι υπεράνω χρημάτων (ως γνωστό είναι εκατομμυριούχος) και ο οποίος το μόνο το οποίο ζήτησε είναι να καταβληθεί το ποσό των 15.000,00€ στον συνεργάτη του κ. Jovic, αίτημα το οποίο η ΠΑΕ απεδέχθη.

Την αποθεραπεία της ομάδας στην σημερινή προπόνηση λόγω του χθεσινού αγώνα, θα κάνουν οι κ.κ. Μαντζιώκας και Παναγούλης».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019, 17:17