Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η ΑΕΛ, καθώς, αν και βρέθηκε να χάνει στην έδρα της από τον Βόλο, βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γρηγορίου, χάρη σε τέρματα των Φατιόν (πεν. 57′) και Ντάουντα (87′) επιβλήθηκε το Σάββατο στο AEL FC Arena με 2-1 σκορ των νεοφώτιστων, που είχαν προηγηθεί με τον Τόρες στο 38ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΑΕΛ, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τις ήττες από τη Λαμία και τον ΠΑΟΚ απείλησε πρώτη μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Φατιόν να σημαδεύει το δοκάρι του Μελισσά.

Μάλιστα είχε και δεύτερο δοκάρι στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με τον Καρανίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38΄ με τον Τόρες, ο οποίος σκόραρε με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ενώ φλέρταραν και με δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μουνίθ δεν κατάφερε να νικήσει σε «τετ α τετ» τον Κρίστινσον.

Στην επανάληψη, η Λάρισα έφθασε την ισοφάριση στο 57΄ με πέναλτι του Φατιόν, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Τσίκα.

Στο 68΄ η ομάδα του Γρηγορίου έχασε διπλή ευκαιρία με τον Ντάουντα, όταν αρχικά κεφαλιά που έκανε απέκρουσε θεαματικά ο Μελίσσας, ενώ στη συνέχεια το σουτ που έπιασε μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Στο 84΄ όμως δεν αστόχησε όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από μακρινό βολέ του Κρίστινσον και αδράνεια της άμυνας του Βόλου.

Κίτρινες: Φατιόν, Μπράλιτς, Κάτσε, Καρανίκας – Μουνίθ, Μαξ Αουγκούστο, Τόρες, Δημόπουλος, Μυστακίδης

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ζίζιτς (46΄ Ασούμπρε), Μόρας, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς (77΄ Μπούστος), Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς (67΄ Ντάουντα), Φατιόν, Ουάρντα, Στάνκοβιτς.

Βόλος ΝΠΣ (Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσίκα, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Ζοάο Φερνάντο (70΄ Μυστακίδης), Μαξ Αουγκούστο (88΄ Ατιγιάτ), Μάντζης (79΄ Λύρατζης), Τόρες, Μουνίθ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης