Στο… στείρο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και ΟΦΗ στη Λάρισα. Οι δύο ομάδες πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους από έναν βαθμό μετά το ματς για την 8η αγωνιστική της Super League.
Στο πρώτο ημίχρονο, που κυμάνθηκε στη μετριότητα, ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά και την ατυχία να στερηθεί τον Βουό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 40ό λεπτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας για εξετάσεις, ύστερα από στραβοπάτημα. Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΛ είχε να επιδείξει την κεφαλιά του Μόρα στο 3΄ και ο ΟΦΗ την προσπάθεια του Κυριακίδη στο 9΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» κυριάρχησαν και πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους. Αφού μια κεφαλιά του Νούνιτς πέρασε άουτ στο 50΄ και άλλη μία του Πίτι είχε την ίδια κατάληξη στο 53΄, η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60΄. O Πίτι κυνήγησε μια μπαλιά και γύρισε στον Κούνιτς, που αν και μπορούσε δεν πλάσαρε άμεσα, έκανε ντρίπλα και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 85΄ ο Στρέζος έκανε μεγάλη απόκρουση στην εκτέλεση φάουλ του Πίτι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φατιόν προσπάθησε να κάνει την προβολή και ο Κοροβέσης έδιωξε σε κόρνερ, στην τελευταία μεγάλη φάση της αναμέτρησης.

ΑΕΛ – ΟΦΗ 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:
Καρανίκας, Φατιόν, Μόρας – Νάστος, Πλατέλλας

Κόκκινες κάρτες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87′ Χούμπτσεφ).

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος):
Στρέζος, Αργυρόπουλος Νάστος (62′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης, Βουό (40′ Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγιεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης