Η ΑΕΛ πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Καλτσά, ενώ οι «βυσσινί» ισοφάρισαν στο 31’ με πέναλτι του Φατιόν. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69’ ο Μόρας.  

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΛ προσπάθησε στο ξεκίνημα να αιφνιδιάσει, όμως ο Αστέρας ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ. Στο 16’ ο Μανιάς έφυγε στην κόντρα, βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Κρίστινσον που απέκρουσε αρχικά, όμως στην επιστροφή ο Καλτσάς με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μάλιστα μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κώτσιρας γύρισε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι από δεξιά, αλλά ο Μανιάς αστόχησε.

Τελικά η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Ο Μουνάφο μάρκαρε στην περιοχή τον Κούνιτς και ο Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι με τον Φατιόν να ευστοχεί και να ισοφαρίζει.

Ο Αστέρας πάντως στο 43’ θα μπορούσε να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ, όμως ο Καλτσάς από το σημείο του πέναλτι σούταρε, αλλά ο Κρίστινσον έδιωξε με το πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε ο Μόρας. Στο 69’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς ο αμυντικός της ΑΕΛ με κεφαλιά σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου.

Στη συνέχεια ο Αστέρας έχασε ευκαιρία με τον Μανιά, ενώ μέχρι το τέλος το 2-1 δεν άλλαξε.

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 2-1 (Novasports 1)

Γκολ: 16′ Καλτσάς (Αστέρας Τρίπολης), 31′ πεν. Φατιόν (ΑΕΛ), 69′ Μόρας (ΑΕΛ)

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Σεσέροβιτς – Καλτσάς, Μπελόκ

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (71′ Γιακιμόβσκι), Σικάβκα, Μόρας, Ακόστα (46′ Σεσέροβιτς), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς,Γκόϊκοβιτς, Φατιόν.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Μπελόκ (73′ Ρόλε), Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης